Spor A.Ş, Avrupa Taraftarlar Birliği Kongresi'ni İstanbul'da yapacak

Avrupa Futbol Taraftarları Birliği'nin (Football Supporters Europe) bu yıl beşincisini düzenlenleyeceği Avrupa Futbol Taraftarları Kongresine 13-15 Temmuz tarihleri arasında İstanbul ev sahipliği yapacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Haziran 2012 12:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Daha önce Londra, Hamburg, Barcelona ve Kopenhag'da yapılan kongrede; Avrupa futbolunun sorunlarına genel olarak değinilerek, taraftarların önemi ve yaşadıkları sorunlar masaya yatırılıyor ve olumsuzlukların çözüm yolları tartışılıyor.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yanı sıra UEFA ve Spor AŞ'nin katkıları ile Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek olan bu önemli organizasyona Avrupa'nın çeşitli yerlerinden 400'e yakın futbol taraftarı katılacak. Avrupa Futbol Taraftarları Kongresi'ne katılmak isteyenler için kayıtlar 24 Haziran'a kadar devam edecek olup, kayıt olmak isteyenler FSE'nin resmi internet sitesi olan www.fanseurope.org adresinden kayıt işlemini gerçekleştirebilecek.

Ayrıca bu yılki kongrede, TFF'nin insiyatifi ile ilk defa kongrenin ardından bir akademik çalışma yayınlanacak olup, kongrede gündemi oluşturan konular sonucunda ortaya çıkan sonuçlara, konu ilgili yaşanmış iyi örneklere konusunda uzman akademisyenlerin katkıları ile yer verilecek.

Bu çalışma ile taraftarlar ve spor sahalarında yaşanılan sorunlar hakkında daha önce yazılmış makalelerin de yer alması hedefleniyor. Makalesinin yer almasını isteyen sporseverler; [email protected] adresine, konu kısmına "FSE2012" yazarak, pdf formatında makalelerini gönderebilecek. İnceleme sonunda jürinin belirleyeceği 5 makale bu çalışma içinde yer alacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber