Başarılı İş kadını Nurdan Altay 'Belediye başkanımız ile Malkara'yı ve yapılanları görüştük'

Malkara'nın son yıllarda yetiştirdiği başarılı iş kadını olan ve adını yurt dışında da duyurmaya başlayan Nurdan Gıdanın ortaklarından Nurdan Altay Belediye Başkanı Birol Kaya'yı ziyaret etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Haziran 2012 21:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Malkara Belediye Başkanlığı odasında gerçekleşen ziyaret için açıklama yapan Nurdan Gıda Ortağı Nurdan Altay Belediye Başkanı Birol Kaya ile ilçe hakkında görüştüklerini belirterek " İlçeye yapılan yatırımları ve gelen hizmetleri, bundan sonra yapılanları görüşerek yabancı yatırımcının ilçeye gelmesi için neler yapılabilir konularını görüştük. Kendileri her konuda Malkara'ya yatırım yapacak olan sanayicinin ve yatırımcının yanında olacaklarını, destekleyeceklerini ve iş sahası açılması konusunda yardımda bulunacaklarını belirttiler." Dedi.

Başkan Kaya ise ilçenin gururu olan Nurdan Altay'ın ziyaretinden oldukça memnun olduğunu belirterek " İlçeye istihdam sağlayacak, iş yeri açacak olan tüm yatırımcılara kapımız açıktır. Kendilerine her türlü kolaylığı sağlayacağız. Nurdan Gıda'ya, yeni yerinde başarılar diliyoruz." dedi.

Nurdan Gıda ortaklarından Nurdan Altay'ın yanı sıra ziyarete katılan ilçenin tanınmış Muhasebecilerinden Abdullah Başaraner ve FEM Dershanesi heyeti üyesi Adem Çelik Başkan Kaya'da, ilçeye yapılanlar ve yakında temeli atılacak olan projeler hakkında bilgi aldılar.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber