Üniversite sınavında ilk 10'a girecek Gaziantepli öğrencilere araba

Gaziantep Şahinbey Belediyesi'nin üniversite sınavında Türkiye geneli ilk 10'a girecek Gaziantepli öğrencilere hediye edeceği araba belediye binası önünde sahibini bekliyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Haziran 2012 17:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gaziantep'in sanayi ve ticarette olduğu gibi birçok konuda önde olmasına rağmen eğitimde hak ettiği noktada olmadığını ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ?Bu konuda Gaziantep Valimiz Erdal Ata göreve geldiği günden bu yana çok ciddi çalışmalar yapmaktadır. Yine Valimizin teklifi ile belediye meclisi olarak karar aldık. Gaziantep'teki eğitim başarısının desteklenmesi adına Gaziantep'te üniversite sınavında Türkiye geneli ilk 10'a girecek öğrencilere veya olmadığı takdirde Gaziantep birincisi olan öğrencimize bu aracı hediye edeceğiz.? dedi.

Amaçlarının eğitimde başarıyı desteklemek ve ödüllendirmek olduğunu ifade eden Tahmazoğlu, ?Bu anlamda Şahinbey Belediye olarak 3 yıldan beri okul birincilerimize dizüstü bilgisayar hediye ediyoruz. Yine sosyal tesislerimizde 7 bin 500 öğrencimize ücretsiz üniversiteye hazırlık kursları veriyoruz. Şahinbey Belediyesi olarak eğitimin her zaman destekçisiyiz. Şu anda üç okul birden yapıyoruz. Burada sergilediğimiz bu araç yarın yapılacak sınavda Türkiye geneli ilk 10'a girecek öğrencimizi, olmadığı takdirde Gaziantep birincimizi bekliyor. Ben sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber