İzmir Büyükşehir zabıtasından balık ekmek operasyonu

İzmir Büyükşehir Belediyesi Çevre ve İmar Zabıta Şube Müdürlüğü ekipleri, İnciraltı sahilinde seyyar balık ekmek satanlara operasyon düzenlendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Haziran 2012 10:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir Büyükşehir Belediyesi Çevre ve İmar Zabıta Şube Müdürlüğü ekipleri, İnciraltı sahilinde seyyar balık ekmek satanlara operasyon düzenlendi. Ekipler, bu arada iki kaçak baz istasyonunu da devredışı bıraktı. Fen İşleri Daire Başkanlığı'nın kepçe, kamyon ve ekipleriyle destek verdiği operasyon kapsamında, iskelelerin üzerine monte edilen altı tane ahşap kulübe söküldü.

Zabıta ekipleri ayrıca vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine Alsancak bölgesindeki iki baz istasyonunu sökmek için harekete geçti. Atatürk Lisesi önü ile Plevne Bulvarı Gül Sokak girişi arasında yer alan istasyonları sökmek için bölgeye giden ekiplere, Fen İşleri ve Bilgi Teknolojileri Daire Başkanlığı görevlileri de eşlik etti. Ekiplerin çalışması sonucu Atatürk Lisesi önündeki baz istasyonu devredışı bırakıldı. Plevne Bulvarı ile Gül Sokak kesişiminde yer alan istasyona gidildiğinde ise GSM şirketi tarafından sökülmüş olduğu tespit edildi. İzmir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, İmar Kanunu'na aykırı baz istasyonlarını sökmeye devam edeceklerini bildirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber