İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Milletvekili Demir: Çocuklarımıza daha güçlü bir ülke bırakmak istiyoruz

AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, hizmetlerin güçlü bir Türkiye için olduğunu belirterek, "Ne yapıyorsak çocuklarımız, geleceğimiz için yapıyoruz. Çocuklarımıza daha güçlü bir ülke bırakmak istiyoruz." dedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Haziran 2012 10:54, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59
Milletvekili Demir: Çocuklarımıza daha güçlü bir ülke bırakmak istiyoruz

AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Havza ilçesinde esnaf ve vatandaş ziyareti gerçekleştirdi. Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Karahan, İl Genel Meclis Üyesi Bülent Şahin ve parti üyelerinin katıldığı ziyarette milletvekili Mustafa Demir, vatandaşlar ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi, görüş ve önerilerini aldı. İlçe merkezinde gerçekleştirilen ziyaretlerde, çok sayıda işyerine uğrandı, sahibi, çalışanları ve güzergahtaki vatandaşların eli sıkıldı, sohbet edildi. Esnaf ve halk gezilerinin vatandaşın sorunlarını birebir dinleme için önemli olduğunu ifade eden milletvekili Demir, tüm talepleri ve görüşleri yerinde değerlendirdi, not aldı.

AK Parti iktidarının 10 yıl içerisinde yaptığı hizmetlerin, hayalleri gerçeğe dönüştürdüğünü belirten Demir, artık ülkede kronikleşmiş birçok sorunun çözümünün, AK Parti iktidarı döneminde görüldüğüne vurgu yaptı. Demir, "Ne yapıyorsak çocuklarımız, geleceğimiz için yapıyoruz. Çocuklarımıza daha güçlü bir ülke bırakmak istiyoruz." diye konuştu.

Havza ilçesinde büyük bir kentsel dönüşümün yaşandığını, ilçenin kendisini her alanda yenilediğini geliştirdiğini ifade eden Demir, "Eksiklerini hızla gideren, birçok çalışmasını tamamlamış ilçe olarak Havza karşımıza çıkıyor. Bundan sonraki süreçte kamu ve özel yatırımlar ilçede artarak devam edecek. Özellikle kaplıca turizmi konusunda önemli çalışmalar yürütülüyor." şeklinde konuştu.

Demir, gezisi sırasında kıraathanelerde vakit geçiren vatandaşlarla da birlikte çay içip sohbet etti

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber