14 yaşındaki öğrencisiyle basıldı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 16 Haziran 2012 18:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adana'da bir ilköğretim okulunda görevli 35 yaşındaki evli öğretmen, 2 öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklandı.

ADANA - Adana Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, merkez Yüreğir ilçesindeki bir ilköğretim okulunda sosyal bilgiler öğretmeni 35 yaşındaki U.K'nin öğrencilerine cinsel istismarda bulunduğu ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Eşi de aynı okulda öğretmen olan U.K'nin, öğrencisi D.N (14) ile evinde buluştuğunun tespit eden ekipler, mahkeme kararıyla eve düzenledikleri operasyonda U.K'yi, D.N ile uygunsuz vaziyette yakaladı.

''Cinsel istismar'' suçundan gözaltına alınan U.K'nin Emniyet Müdürlüğü'nde susma hakkını kullandı. Daha sonra nöbetçi mahkemeye sevk edilen U.K., tutuklandı.

U.K ile ilişkisi olduğu belirlenen diğer öğrenci G.Ö (15) ise, İl Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'nce koruma altına alınarak, yurda yerleştirildi.

D.N'nin, Çocuk Şube Müdürlüğü'nde uzmanların nezaretinde verdiği ifadesinde, U.K ile ilişkisinin yaklaşık 1 yıldır sürdüğünü, öğretmeninin kendisiyle ve dersleriyle ilgilendiğini, yardımcı olduğunu, bunun sonucunda ona ilgi duyduğunu ve birlikte olduklarını söylediği öğrenildi.

G.Ö'nün de ifadesinde, babasını kaybetmesinden sonra U.K'nin kendisine ilgi gösterdiğini ve evinde özel ders verdiğini, 3 aydır ise ilişkileri bulunduğunu söylediği kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber