Osmaniyeli işadamlarına dış ticaret eğitimi

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Osmaniye Şubesi, üyelerine yönelik 'Dış Ticaret' konulu konferans düzenledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Haziran 2012 20:39, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda yapılan konferansa konuşmacı olarak katılan ihracatı geliştirme uzmanı Asım Çalış, dış ticaret işlemlerinin ancak bilgi ile yönetilebileceğini vurguladı.

Ekonomi Bakanlığı'nda ihracatı geliştirme uzmanı olarak görev yapan Asım Çalış, ?Dış ticaret ve ihracat yapan firmalarda risklerin doğru algılanması ve bu risklerin minimize edilmesinin yöntemlerinin iyi bilinmesi gerekiyor. Firmalar uluslararası ticaret kuralları üzerine çalışma yapmalı. İhraç ürünlerinin doğru fiyatlandırılması ve dış ticaret risklerinin minimize edilmesi dış ticaret firmaları için büyük önem taşıyor.? dedi.

Konferansa Osmaniye Belediye Başkan Vekili Faruk Öz, Osmaniye Muhasebeciler Odası Başkanı Mustafa Fettahlıoğlu, CHP İl Başkanı Kemal Tabak, bazı kurum müdürlerinin yanı sıra Osmaniye'den ihracat yapan firmaların yöneticileri ile çok sayıda işadamı ve iş kadını katıldı.

Konferansın sonunda TÜMSİAD Osmaniye Şube Başkanı Murat Özkardeş tarafından Asım Çalış'a bir plaket takdim edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber