Diyaliz hastaları piknikte moral buldu

Çankırı Devlet Hastanesi, Diyaliz Merkezi'nde tedavi gören hastalar için piknik organize etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Haziran 2012 18:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Piknik, Yapraklı yolu üzerindeki alabalık tesislerinde gerçekleştirildi. Pikniğe Sağlık İl Müdürü Dr. Mehmet Karakoç, Çankırı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İsmail Çağatay Topçu, başhekim yardımcıları Hakan Eke, Yasemin Çoşgun, Hastane Müdürü İlkay Saygı, müdür yardımcıları ile Diyaliz Merkezi'nde tedavi gören 60 hastanın yanı sıra çok sayıda hasta yakını katıldı.

Pikniğin açılışını Diyaliz Ünite Sorumlusu Hemşire Hümeyra Karadana yaptı. Karadana, yoğun çalışma temposu içerisinde hastalara moral vermek adına organize edilen pikniğin, serviste fedakârca çalışan doktor, hemşire ve personel sayesinde gerçekleştirildiğini ifade etti. Karadana, katkılarından dolayı hastane idaresi ve destek veren bütün herkese teşekkür etti.

Diyaliz Merkezi'nde 7 gün 24 saat hizmet verildiğini söyleyen Çankırı Devlet Hastanesi yetkilileri, özel taşıma hizmetiyle diyaliz hastalarına rahat bir ulaşım fırsatı sunduklarını belirtti.

Piknikte hasta ve hasta yakınları ile diyaliz merkezi çalışanları gönüllerince eğlendi. Eğlencede oyunlar oynayıp, halaylar çeken hastalara hastane yöneticileri ve hemşireler de eşlik etti. Hastalar piknikte birbirleriyle kaynaşma olanağı bulurken, bazı hastalar tekerlekli sandalyeyle, bazı hastalarda ailelerinin yardımlarıyla piknik alanına getirildi.

Çocuklar ise park alanında doyasıya eğlendi. Diyaliz hastaları yapılan piknikten memnun olduklarını, sonra ki yıllarda da bu tür etkinliklerin devamının gelmesini istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber