Glbaşı'nda ses yarışmasının finalistleri belli oldu

Ankara Gölbaşı Belediyesi tarafından organize edilen '9. Gölbaşı Uluslararası Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği' kapsamında düzenlenen 'Türk Halk Müziği Amatör Ses Yarışması'nın finalistleri belli oldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Haziran 2012 11:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Toplam 53 kişinin katıldığı yarışmanın eleme etabı Gölbaşı Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. 53 katılımcı, aralarında Türk Halk Müziği sanatçılarının da bulunduğu jüri karşısında ter döktü. Eleme sonucunda 17 kişi finale kaldı.

Türk Halk Müziği Amatör Ses Yarışması'nda finale yükselen 17 kişi, festivalin açılış günü olan 22 Haziran Cuma günü saat 18.30'da Mehmet Akif Ersoy Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenecek finalde yarışacak. Ses yarışması sonucunda birinciye 2 bin, ikinciye bin 500 ve üçüncüye de bin lira para ödülü verilecek.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, şenlik kapsamında Gölbaşı'nın değerlerini ortaya çıkaracak çeşitli etkinlikler düzenledikleri, bunlardan birisinin de ses yarışması olduğunu söyledi. Başkan Odabaşı, cuma günü yarışacak finalistlere başarılar diledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber