Ankara halkının mobilya tercihleri anket ile belirlenecek

Ankara'nın mobilya üretim merkezi Siteler'de yapılacak anket ile müşterilerin nasıl ürünler tercih ettiği ve neler istediği belirlenecek.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Haziran 2012 14:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Anketten çıkan sonuç mobilya sektöründeki firmalara yön gösterecek.

'Siteler Mobilyasının Müşteri Üzerindeki Algısı' konulu projenin tanıtım toplantısına, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı İbrahim Barca ile Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Nilay Aluftekin ve Yrd. Doç. Dr. Erdal Akdeve katıldı. Ankara Kalkınma Ajansı uzmanlarından Mustafa Zati'de toplantıda hazır bulundu.

Projenin amacının siteler müşterilerinin nasıl ürünler tercih ettiklerini öğrenmeye yönelik olduğu belirtildi. Yrd. Doç. Dr. Erdal Akdeve, hazırladığı sunum ile proje hakkında bilgi verdi. Bu çalışma kapsamında hedef kitlenin tercihlerinin anketler ile ölçüleceği belirtildi. Araştırmalardan çıkan sonuçların mobilya sektöründe üretim yapan Siteler esnafına yön vereceği vurgulandı.

Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Odası Başkanı Hüseyin Taklacı da Siteler için yapılan her şeyin destekçisi ve takipçisi olduğunu ifade etti. Başkan Taklacı, Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Asım Balcı ve ekibi ile Yıldırım Beyazıt Üniversitesi yönetimi ve çalışanlarına teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber