Gaziantep'te şiddetli rüzgar ve yağmur

Gaziantep'te kavurucu sıcaklar, yerini yağmur ve şiddetli rüzgara bıraktı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Haziran 2012 18:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gaziantep'te kavurucu sıcaklar, yerini yağmur ve şiddetli rüzgara bıraktı. Rüzgarın şiddetinden dolayı çatılar uçarken, vatandaşlar yürümekte zorlandı.

Bir süredir kavurucu sıcaklarla boğuşan Gaziantep'te öğleden sonra başlayan hafif yağmur ile birlikte rüzgar da şiddetini gösterdi. Şiddetli rüzgardan dolayı Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) tabelası dağılarak parçalandı. Ağaçlar da rüzgardan nasibini aldı. Rüzgarın etkili olmasından dolayı bazı ağaçlar yerlerinden çıkarak yol kenarlarına fırladı. Tabelaların kırıldığını ve uçtuğunu fark eden vatandaşlar, durumu itfaiyeye bildirdi. Kısa süre içinde olay yerine gelen ve MHP'nin tabelasını yeniden yerine koymak isteyen itfaiye ekipleri, bunda başarılı olamayınca tabelayı görevlilere teslim ederek ayrıldılar. Rüzgarın şiddetinden dolayı yolda yürümekte zorlanan vatandaşlar, kapalı mekanlara sığındılar.

Sıcak havanın yerini rüzgara ve yağmura bırakmasından dolayı mutlu olduklarını söyleyen bazı vatandaşlar, fırtınadan dolayı bazı tabelaların uçtuğunu ve bazı ağaçların da yerinden çıktığını belirttiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber