Bakan Yıldırım : Üçüncü köprü İstanbul için olmazsa olmaz bir ihtiyaç

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, "Üçüncü köprü İstanbul'un gelişmesi, trafik artışı, Türkiye'nin büyümesi, taşımaların artmasını dikkate aldığımızda olmazsa olmaz bir ihtiyaç." dedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Haziran 2012 18:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Binali Yıldırım, Pasaport İskelesi'nde hava taksiye binmeden önce basın mensuplarının sorularını cevapladı. Uygulama hakkında bilgi veren Bakan Yıldırım, "Gerekli tüm kontrolleri denetimler yapıldı, resmen 28 Haziran tarihinde başlayacak." dedi.

Bakan Yıldırım'ın, canlı yayın için diğer gazetecilerin yanına giderken, "Başka müşteri var burada?" diye espri yapması gülüşmelere neden oldu.

İstanbul'daki köprü bakımı hakkında sorulan soru üzerine Yıldırım, "İlk günler biraz sıkıntı vardı, şimdi artık normalleşti her şey normale döndü. Tabi ki bu tamiratlar boyunca sıkıntı devam edecek, buna katlanmamız lazım. Kalıcı rahatlık için köprülerin mutlaka bakımdan geçmesi gerekir. Üçüncü köprünün ne kadar gerekli olduğu bu olayla da bir kez daha görüldü. Aslında bunun görünmesine bile gerek yok. 'Görünen köy kılavuz istemez' derler her zaman. Üçüncü köprü İstanbul'un gelişmesi, trafik artışı, Türkiye'nin büyümesi, taşımaların artmasını dikkate aldığımızda olmazsa olmaz bir ihtiyaç." ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber