Havalar nasıl olacak? - HARİTALI/ Video

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 23 Haziran 2012 10:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılan son değerlendirmelere göre; Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Malatya, Gaziantep ve Kilis çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Adana ve Osmaniye çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak. Ülkemiz genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edecek.

RÜZGAR :Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da güney ve güneybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Adana ve Osmaniye çevrelerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden oluşabilecek olumsuzluklara karşı (su baskını, sel, vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli olması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

EGE

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz ile zamanla bölge genelinin kısa süreli ve yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Adana ve Osmaniye çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

İÇ ANADOLU

Az bulutlu , güney ve doğusu parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Konya, Aksaray, Karaman, Niğde, Kırşehir, Nevşehir, Yozgat ve Sivas çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Az bulutlu ve açık zamanla iç kesimleri parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Gümüşhane, Bayburt ve Artvin çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU

Az bulutlu zamanla kuzey ve batısı parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Erzincan, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı ve Malatya çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık, zamanla batısı parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Gaziantep ve Kilis çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...

Cumartesi

Pazar

Pazartesi

Salı

Çarşamba

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber