Akçakoca'da halkın çay bahçesi

Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak Halkın Çay Bahçesi Projesinin tamamlandığını en yakın zamanda çalışmaların başlayacağını söyledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Haziran 2012 11:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başkan Fikret Albayrak Mal Müdürlüne bağlı eski Akşam Sanat Okulu arazisi üzerine tüm halkımızın yararlanacağı bir çay bahçesi yapımı için projelerin tamamlandığını çok yakında imalata başlanacağını belirtti.

Albayrak, belediyenin iktisadi işletme kurmuş olmasının sağladığı imkanları kullanarak halkın daha ekonomik çay bahçelerinden yararlanabilmesini sağlamak için sahil bandı güzergahında ilk etapta iki çay bahçesi açmayı planladıklarını kaydetti.

Albayrak "Belediyenin asli görevleri arasında vatandaşına ucuz, kaliteli, eğlence ve dinlenme mekanları oluşturmak vardır. Bunu gerçekleştirmek için iktisadi işletmemizin olması gerekiyordu. İzni alındı, kuruldu ve hizmet vermeye başladı. Kale, Kadınlar Plajı ve benzeri işletmeler bu kurum tarafından işletilecek. İlk etapta iki çay bahçesi gelecek yılda da bir balık lokantası açmayı düşünüyoruz. Akşam Sanat Okulu olarak bilinen sahil bandı üzerinde bulunan arazide herkesin yararlanacağı ve belediye olarak işletilecek olan Çay Bahçesinde ucuz ve kaliteli hizmet vereceğiz. Çaylar 50 kuruş ve kahveler 1 lira olacak ve herkese uygun olacak amacımız hizmet olacak" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber