Kimse Yok Mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği 24. şubesini Aksaray'a açtı

Dünyada 75 ülkeye ulaşan ve Türkiye'de 23 şubesi bulunan Kimse Yok Mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği 24. şubesini Aksaray'a açtı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Haziran 2012 16:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aksaray'ın merkeze bağlı Ereğlikapı Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı'nda gerçekleştirilen açılış törenine Aksaray milletvekilleri İlknur İnceöz, Ruhi Açıkgöz, Vali Yardımcısı Mehmet Mızrak, Kimse Yok Mu Derneği Konya Bölge Müdürü Hasan Aşçı, Kimse Yok Mu Derneği Protokol Müdürü Metin Çetiner, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Acar, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Altınsoy, AK Parti İl Başkanı Fatih Yıldırıcı, Milli Eğitim Müdürü Lütfiye Deneri, Merkez İlçe Başkanı Haluk Şahin Yazgı, AGİAD Başkanı Reha Güven, Valilik Basın Müdürü Yaşar Oflaz, Şehircilik Müdürü Ersin Taşlıalan ve çok sayıda davetli katıldı.

Konya Bölge Müdürü Hasan Aşçı, Kimse Yok Mu Derneği'nin 2002 yılında yola çıktığını belirterek, bugün ise Kimse Yok Mu Derneği'nin uluslararası düzeyde çalışan bir dernek haline geldiğini kaydetti. 2002 yılından bu yana tüm dünyada olduğu gibi Aksaray'da da yardıma muhtaçlara ulaşmaya çalıştıklarının altını çizen Aşçı, ?Tabu uzak olunca biraz zorlanıyorduk Aksaray'a ulaşmakta. Ama yine de ulaşıyorduk. Hal böyle olunca buraya bir şube açmayı düşündük ve bugün bu düşüncemizi gerçekleştiriyoruz. Artık Aksaray'da da tam anlamı ile varız. Artık her yerde tam anlamı ile olacağız.? şeklinde konuştu.

Yardımseverlere de seslenen Aşçı, Kimse Yok Mu Derneği'ne yapılan yardım miktarlarının vergiden düşüldüğünü vurguladı. Türkiye'de 170 bin yardıma muhtaç insan olduğunu belirten Kimse Yok Mu Derneği Protokol Müdürü Metin Çetiner ise Kimse Yok Mu Derneği'nin 28 şubesinin olduğunu ve 29. şubeyi de Aksaray'a açtıklarını söyledi.

AK Parti Milletvekili İlknur İnceöz ile Ruhi Açıkgöz de açılışta birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından Kimse Yok Mu Derneği Aksaray Şubesi'nin kurdelesi kesildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber