Yılan hatırası

Adana'da bir eve giren yılan, Can-kur ekipleri tarafından saklandığı yerden çıkarılırken, meraklı vatandaşlar yılanı cep telefonuyla görüntülemek için adeta birbirleriyle yarıştı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Haziran 2012 18:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesindeki Kışla Mahallesi 4469 Sokak'taki Mehmet Dalkır'a (29) ait eve giren yılan, evde bulunanları korkuttu. Evin merdiven boşluğunda yılan gören Mehmet Dalkır, yılanı öldüremeyince durumu polise ve Can-Kur ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen Can-kur ekipleri yılanı yakalamak için çalışmalara başladı. Yılanın gizlendiği yerde çok sayıda eşyanın bulunması Can-kur ekiplerinin işini zorlaştırdı. Evin önünde toplanan mahalle sakinleri de meraklı gözlerle çalışmaları izledi. Meryem Türe (66) ise adlı mahalle sakini ise yılanı öldürmek için eline büyük bir sopa alarak olay yerine geldi. Ancak Can-kur görevlileri, merdiven boşluğunda bulunan eşyaları tek tek çıkartarak yılanı bulunduğu yerden çıkartmayı başardı.

Vatandaşlar hatıra fotoğrafı çektirdikleri yılanı cep telefonuyla görüntülemek için adeta birbirleriyle yarıştı.

Ev sahibi Mehmet Dalkır, bahçedeki bitkilerle uğraştıktan sonra su içmek için eve girmek istediğinde merdiven boşluğunda yılanı fark ettiği belirterek şunları söyledi:

"Yılanı öldürmek için koşup küreği alarak geri döndüm. Tekrar baktığımda birşey yoktu. Merdiven altındaki eşyaları çıkartınca yılanı gördüm. Tüpün arkasına gizlenmişti. Komşuya seslendim o da ince bir çöple yılanı dürttü. Ben de kürekle vurdum ama öldüremedim. bunun üzerine polise ve Can-Kur ekiplerine haber verdim."

Yakalanan yılanın, daha sonra doğaya bırakılacağı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber