Pasinler'de iki ayrı kazada bir kişi öldü, 2 kişi yaralandı

Erzurum'un Pasinler ilçesinde iki ayrı trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Haziran 2012 16:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Köprüköy istikametinden Pasinler istikametine giden Osman Çolak yönetimindeki 25 PD 390 plakalı transit, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu takla attı. Kazada sürücü Osman Çolak ve araçta bulunan İmran Tuz ağır yaralandı. Pasinler Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Tuz, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İkinci kaza ise Epsemce köyü kavşağında meydana geldi. Köprüköy istikametine giden 34 AJ 270 plakalı kamyonet, Epsemce Köyü kavşağından çıkan Oktay Uzun idaresindesi motosiklete çarptı. Kazada ağır yaralanan Uzun, Erzurum Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Epsemce Köyü Muhtarı Asım Koran, kavşakta devamlı kaza meydana geldiğini belirterek, yetkililerden bu soruna bir an önce çare bulmalarını istedi. Kavşağa köprü yapımı için müracaat ettiklerini vurgulayan Koran, ?Köy yolundan çıkan araçlar eğim nedeniyle ana yoldaki araçları göremiyor. Çıkar çıkmaz da kazalar an meselesi olabiliyor. Karayolları veya Özel İdare'nin yola bir çare bulması lazım. Ya buraya köprü yapılmalı ya da köy yolunun yükseltisi artırılmalı.? ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber