Belediye Başkanı Dinç'ten esnaf ziyareti

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Başkan Yardımcısı Mithat Kılıç ve birim müdürleriyle birlikte Cumhuriyet Mahallesi Eşikli Aralık sokaktaki esnafı ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Haziran 2012 20:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Caddede bulunan esnafın şikayet ve isteklerini dinleyen Başkan İrfan Dinç, talepleri anında değerlendirerek ilgili müdürlere noksanların giderilmesi için talimat verdi. Özellikle araç sahiplerinin düzensiz araç park yapmalarından ve bozuk olan yollardan yakınan esnaflar, bir an önce sorunların giderilmesini istediler. Esnaflar dükkânlarının önüne gelişigüzel park eden araçlardan rahatsızlığını dile getirerek, "Bizim müşteriye ihtiyacımız var. Dükkanlarımızın önünde araç kalabalığı istemiyoruz. Her şeyi belediyeden beklemenin doğru olmadığının farkındayız. Esnaflar olarak öncelikle kendi araçlarımızı değil müşterilerimizin araçlarını park etmeleri için fırsat vermeliyiz." dedi.

Esnaf ziyaretlerini önemsediğini ve bu ziyaretler sırasında çok önemli kazanımlar elde ettiğini belirten Belediye Başkanı İrfan Dinç, "İnsanımızın sıkıntısını bizzat kendi ağızlarından öğrenerek yerinde görmüş olduk. Bundan sonraki esnaf ziyaretlerimiz öncekilere nazaran daha geniş ve kapsamlı olacak. İnsanımızla bire bir diyalog kurmanın gayreti içindeyiz." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber