Minik bağlamacılar dinleyenleri büyüledi

Ünye Belediye Konservatuvarı'nda açılan bağlama kursunun yıl sonu etkinlikleri gerçekleştirildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Haziran 2012 12:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ordu Ünye Belediye Kültür Sarayı'nda düzenlenen bağlama kursu yıl sonu etkinliğinde konuşma yapan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, ?Ünye Belediyesi olarak kültür ve sanata çok önem vermeye özen gösterdik.? dedi.

Arpacıoğlu, ?Şehir çalışmalarımızdan alt yapı ve üst yapı çalışmalarımız kadar kültür ve sanatımıza sahip çıkmak adına büyük gayretler sarf ettik. Geleceğimizin teminatı olan yavrularımıza sahip çıkmak, onların sanata karşı duyarlılıklarını daha aktif hale getirmek adına belediye kültür sarayında bu tür etkinliklerimiz bugüne kadar oldu, bundan sonra da olmaya devam edecek. Birkaç ay içerisinde temelini atmayı hedeflediğimiz, Ünye Belediyesi Kültür Sitesi inşaatına bu yıl başlıyoruz. Yavrularımız bizim için çok önemli, onları sanata bağlamak, güvenlerini ve geleceğe umutla bakmalarını sağlamak bizim için çok önemli.? dedi.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu'nun ardından minik yetenekler bağlamalarıyla sahneye çıktı, miniklerin ardından gençler çaldıkları birbirinden güzel parçalarla katılımcıları büyüledi. Programa Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kemal Mehel, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Sevdal Toprak, veliler ve kursiyerler katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber