Çerkezköy'e 5 yıldızlı hayvan bakım evi

Çerkezköy Belediyesi Geçici Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nin yapımı tamamlandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Haziran 2012 12:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstasyon Mahallesi'nde 8 bin metrekarelik alan üzerine İl Çevre ve Orman Bakanlığı'nın tip projesi olarak yapılan Çerkezköy Belediyesi Geçici Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nin açılışı pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Açılış öncesinde Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş ile Belediye Veterinerleri Şevket Halimoğlu ve Mehmet Doğancı, yapılan son çalışmaları yerinde inceledi. Yapımına geçtiğimiz yıl başlanan Çerkezköy Belediyesi Geçici Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nin Trakya'nın en büyük ve en modern hayvan bakım ve rehabilitasyon merkezi olduğunu söyleyen Şevket Halimoğlu, ?'havyan bakım ve rehabilitasyon merkezinde kedi evi, köpek evi, kedi müşahede evi, köpek müşahede evi, anne-yavru kedi evi, gezinme yerleri, ameliyathane ile idari binadan oluşuyor'' dedi.

Halimoğlu, Çerkezköy Belediyesi Geçici Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nin yapımında katkısı olan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem başta olmak üzere tüm belediye personeli ile katkısı olanlara teşekkür ederek ?'Çerkezköy'e 400 kapasiteli Geçici Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi kazandırıldı. Bu aynı zamanda herkes için de örnek bir proje olacak" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber