İsabeyli'ye bin 700 metreden kaynak suyu getiriliyor

AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, İsabeyli Belediyesi'nin yaptırdığı 18 km.'lik isale hattı çalışmalarını yerinde inceleyerek, Belediye Başkanı Kuvvet Erim'den bilgi aldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Haziran 2012 13:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Beydağları'nın zirvesine çıkan Kılınç, yaptığı açıklamada, "Önemli olan dağların değil, gönüllerin zirvesine çıkabilmektir. AK Parti, 10 yıldır bunu başarıyla yerine getiriyor. Halka rağmen siyaset anlayışını, tarihin karanlık sandıklarına gömdük. Şimdi millet ne derse o oluyor." dedi.

Başkan Erim ise Beydağları'nın bin 700 metrelik zirvesinden İsabeyli'ye taşınacak kaynak suyu için döşenen isale hattının proje tutarının toplam 4 milyon lirayı bulacağını kaydetti. İller Bankası'nın bunun yüzde 75'ini hibe, kalanını ise yıllık yüzde 6 faizle finanse ettiğini söyledi. Üç ayda tamamlanması öngörülen proje hakkında bilgi veren Erim, "200 bin liralık, tamamen hijyenik ve kapalı sistem borular aldık. Bunların montajı için müteahhit firmalar, bizden 200 bin lira istedi ancak belediye olarak yaptığımız keşiflerde, işi kendi kaynaklarımızla yapabileceğimizi görüp 125 bin liraya ekskavatör aldık. Bunun yanında boruların kaynağı için yine belediyemizden 20 bin lira talep edildi. Biz ise 5 bin 500 liraya füzyon kaynak makinesi alarak hem belediyemizi kâra geçirdik hem de kaynaklarımızı kullanarak tasarruf sağladık." şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber