Tunceli'de il spor merkezleri açılış töreni yapıldı

Tunceli'de il spor merkezleri açılış töreni yapıldı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 29 Haziran 2012 21:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Atatürk Spor Salonu bahçesinde düzenlenen törene, Vali Mustafa Taşkesen, CHP Tunceli milletvekili Kamer Genç, Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Durmuş Boztuğ, Spor Genel Müdürlüğü Sosyal İşler Şube Müdürü Haydar Doğan, İl Emniyet Müdürü Hayati Yılmaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hüseyin Şimşek, kurum müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Törende, Atatürk Spor Salonu bahçesine yapılan iki tenis kortu ile hem basketbol hem de voleybol oynanan sahanın açılışı gerçekleştirildi. Tenis kortlarının ve sahanın açılışını, Vali Taşkesen, milletvekili Genç ve şube müdürü Doğan yaptı.

Taşkesen, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "İlimizde vatandaşlarımızın spora yatkınlıklarını da göz önünde bulundurarak 17 branşta 40 antrenörle yaz spor okullarının açılışını yaptık. Bu yıl geçen yıla oranla yüzde 50 artışla 760 öğrencimiz, gencimiz, bu spor okullarından yararlanacak. Bugün ayrıca uzun süredir bakımda olan iki tenis ve bir basketbol-voleybol sahamızı da hizmete açıyoruz. İnşallah buradan ülkemizi yurt dışında da temsil edecek sporcular yetişir. Buna da bütün kalbimle inanıyorum" dedi.

Açılışta, Vali Taşkesen ve CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, beden eğitimi öğretmeni Aydın Andiçi ile tenis oynadı.

Muhabir: Haydar Toprakçı

Yayıncı: Ahmet Ekici

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber