İl Spor Merkezlerinin Açılışı Yapıldı

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nce çocukları ve gençleri spora yönlendirmek amacıyla 10 branşta düzenlenen İl Spor Merkezleri törenle açıldı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 30 Haziran 2012 01:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, Atatürk Spor Salonu'ndaki törende yaptığı konuşmada, sporun her yaştaki insanların yapacağı bir faaliyet olduğunu belirterek, "Tatili spor yapmakla sağlayabiliriz. Çünkü hem ortak paylaşım hem disiplin içinde bazı faaliyetlerde bulunma ve bu süre içerisinde sağlığımızı hem de aklımızı kullanma imkanını sporda buluruz" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lütfi Doyuk da, sporda başarıya ulaşmanın ve sağlıklı bir yaşam sürdürmenin düzenli beslenmeye, plan ve program dahilinde antrenörüne inanarak, sabır ve disiplinle süreklilik arz eden bir çalışma ile elde edilebileceğini söyledi.

Sporun sadece çocukların ve gençler için olmadığını, büyük, küçük herkesin vazgeçilmezi olması gerektiğine dikkati çeken Doyuk, "Sporu kendimize bir yaşam tarzı haline getirmemiz gerekmektedir. Çünkü yaşam boyu sporda ve hareketlilikte sağlık, dostluk ve paylaşma vardır. Unutmayalım ki, her yaşın sporu vardır" diye konuştu.

Konuşmaların ardından spor branşlarında dereceye giren sporculara ödüllerinin verilmesi, kursiyerlerin müzik dinletisi ile karate, tekvando, badminton, voleybol, güreş, masa tenisi ve jimnastik gösterileriyle sona erdi.

Törene, Spor Genel Müdürlüğü Strateji Şube Müdürü Suriri Kapusuz, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yürükçü, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Spor Daire Şube Müdürü Battal Yılmaz ve daire müdürleri katıldı.

İl Spor Merkezine yaklaşık 400 öğrencinin kayıt yaptırdığı bildirildi.

Muhabir: Muhsin Arslan

Yayıncı: Mürsel Çetin

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber