Sevgilisi terk edince intihar etti

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan 19 yaşındaki genç kız, erkek arkadaşından ayrılınca mezarlığa giderek bileklerini kesti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Haziran 2012 06:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bodrum'un Gümbet Mahallesinde bir kuaför dükkanında çalışan S.U. (19), erkek arkadaşı İ.Y.'den ayrılınca bunalıma girerek intihar girişiminde bulundu. Halikarnas balıkçısının mezarının bahçesine gelen genç kız, oturduğu ağacın altında ilaç içip jiletle kollarını kesmeye çalıştı. Vatandaşların dikkatini çeken genç kızın bir süre sonra baygınlık geçirerek yere yığıldığını gören çevre sakinleri, durumu polis ve 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. İsimsiz ihbar üzerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri uzun süre mezarlık içinde arama yaptı. Bitkin vaziyette bulunan S.U., ölümden döndü.

Genç kızın elinde bir mektup olduğunu fark eden polis, mektubu aldı. Mektupta, "Seni çok seviyorum, ben ailemi kaybettim. Seni de kaybetmek istemiyorum. Kalbimdeki acı dinsin artık, hakkını helal et, mektubuma kim ulaşırsa alttaki numarayı arayıp öldüğümü haber versin, elveda" yazdığı görüldü.

Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, genç kıza ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Bodrum Devlet Hastanesi'ne götürdü. Tedavi altına alınan genç kızın bilincinin açık olduğu ve kolunda derin olmayan kesik olduğu öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber