KPSS adayları gerçek sınavı aratmayan denemede ter döktü

Diyarbakır Fem Akademi Dershanesi, Dicle Üniversitesi Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi'nde gerçek sınavı aratmayacak bir KPSS denemesi yaptı. Yaklaşık sekiz yüz öğrencinin katıldığı sınav iki oturum şeklinde gerçekleşti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Haziran 2012 20:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sabah oturumu 10.00'da başladı. Öğleden sonra ise öğretmen adayları için Eğitim Bilimleri oturumu gerçekleştirildi.

Dershane Müdürü Mehmet Ali Kuş, öğrencilerinin sınav kaygısını Dicle Üniversitesi'nde bir son prova sınavı yaparak gidermeye çalıştıklarını belirterek, "Zaten Haziran ayı boyunca birçok deneme yaparak öğretmen adaylarını KPSS'ye hazırladık. Bugün de gerçek sınavı aratmayacak bir sınav ortamı oluşturduk. Eylül ayında yapılacak olan 2012 Önlisans Ortaöğretim KPSS için de 1 Temmuz'dan sonra her hafta bir deneme yapacağız. Yine bu sınavları gerçek sınavın provası olması için şirketimize bağlı diğer dershanelerimizde, özel okullarımızda, MEB'e bağlı okullarda ve Dicle Üniversitesi'nde yapacağız. Bu vesileyle de KPSS' ye girecek herkese başarılar diliyorum." dedi.

Dershane Müdürü Kuş, Zirve Üniversitesi ile ortaklaşa Aile Danışmanlığı Sertifika Programı için de çok yakında kayıt almaya başlayacaklarını söyledi. Kuş, "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın 2016 yılına kadar 30 bin kişilik aile danışmanı alacak. Biz de öğrencilerimize Diyarbakır merkezde bu sertifika programını düzenleyeceğiz." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber