6 Aydır Muvafakat Taleplerine Yanıt Verilmiyor

Din görevlilerin çalıştığı Diyanet İşleri Başkanlığı memurlarına yardımcı olmuyor. Kurum personelinin bir kısmı başka kurumlardan talep getirmesine rağmen aylardır bu taleplere olumlu veya olumsuz hiçbir yanıt verilmemiştir. Bahis konusu olan bu durum sadece din hizmetleri sınıfı personeli için değil, diğer hizmet sınıfı personeli için de geçerlidir. Başkanlığın, söz konusu personelin çocuklarının okul kaydı vb. sorunları göz önüne alarak taleplere ne cevap vereceğini netleştirmesi uygun olacaktır. Memurlar.net mailine ulaşan bir maili dikkate alınması amacıyla özetleyerek yayımlıyoruz.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 18 Temmuz 2005 09:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bizler Diyanet İşleri Başkanlığında imam-hatip, v.h.k.i., memur, şoför, hizmetli kadrolarında çalışıyoruz. Kurum değiştirmek için müracaat ettik. Başvurduğumuz kurum bizi kabul edip, Diyanet İşleri Başkanlığından MUVAFAKATIMIZI istedi. Aylar oldu, olmulu yada olumsuz bir cevap gelmedi.

Resmi yazışmalarda cevap verme süresi bu kadar uzatılır mı? Böyle bir şey olabilir mi? 6 aydır hiçbir cevap alamıyorum.

Çocuklarımın okul kalıtlarını yaptıramıyorum. Durumum belirsiz diye. Kayıt yaptıracağım muvafakatım gelecek, çocuklarımın okul kaydını değıiştirmek zorunda kalacağım, okulu bölünecek, psikolojisi bozulacak.

Kendi (müftü ve v.b üst kadro) atamaları olsa haziranda yaparlar. Senelik izinlerini rahat rahat kullanırlar, meyil kullanırlar, çocuklarının kayıtlarını, okul öğretimleri baslamadan yaptırır, çocuklarının eğitimi bölunmez ama bizi hiç dusunmezler... Ondan sonra açıklama yaparlar. Diyanetten personel maaş yüzune kacıyor diye Biz asıl bu tür haksızlıklardan kaçıyoruz.

Biz hala bekliyoruz.

Sayın Baskanımız Diyanet te İMAM Kalmadı diyor. Benim kadrom imam-hatip de değil, imam-hatiplere MUVAFAKAT vermede zorluk çıkartıyorlar. O zaman kadrosu v.h.k.i, memur, şoför, hizmetli vb. olanlara niçin MUVAFAKAT VERİLMİYOR.

Diyanet İşleri Başkanlığından bir yetkilinin bu sorularıma yanıt vermesini istiyorum.

Yazan: Çaresiz

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber