Bursalı basketçiler Türkiye'yi Alcatraz'da temsil etmek için ter döktü

Red Bull tarafından düzenlenen 'Red Bull King Of The Rock' 1'e 1 basketbol kapışması seçmeleri Bursa'da büyük çekişmeye sahne oldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Temmuz 2012 15:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yoğun ilginin yaşandığı elemelerde, Türkiye'yi Amerika'da temsil etmek isteyen Bursalı dev adamlar, Alcatraz'á gidebilmek için birbiri ile kıyasıya mücadele etti.

Bursa'nın en cesur basketçileri Bursa Kent Meydanı'nda Amerika'daki tarihi karşılaşmaya katılabilmek için kıran kırana bir mücadele sergiledi. Gecenin geç saatlerine kadar süren teke tek maçlarda 156 sporcu arasından sadece 8'i finale katılmaya hak kazandı. Bursa'yı Amerika'da temsil edecek sporcular ise 14 Temmuz'da İstanbul'da Türkiye finalinde tüm yeteneklerini ortaya koyup diğer şehirlerden gelen rakiplerini geride bırakmak için ter dökecek.

Yalnızca en iyi olan ve tüm rakiplerini geride bırakan sporcu yıllarca en azılı haydutların kaçmaya çalıştığı Alcatraz Hapishanesi'ndeki karşılaşmaya girişi garantileyecek. Burada dünyanın dört bir yanından gelen en sıkı baksetçilerle karşılacak ve Red Bull King of the Rock'ın bu yılki şampiyonu olmaya çalışacak.

Bu sıradışı yolculukta, geçtiğimiz günlerde NBA draft list'e kabul edilen Red Bull Sporcusu Milli Basketbolcu İlkan Karaman, İstanbul'daki finallerde; NBA yıldızı Red Bull Sporcuları Rajon Rondo, Blake Griffin, John Wall ve Deron Williams ise dünya finalinde eşlik edecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber