Balıkesirli seyyahlar yola çıktı

Balıkesirli bir grup öğrenci, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen "Seyyah Ulu Çınarın İzinde" isimli proje kapsamında bazı illeri gezmek için yola çıktı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Temmuz 2012 17:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Proje kapsamında 160 birinci dönem öğrencisi Bolu, İstanbul, Edirne ve Konya'ya gitmek üzere Gençlik Merkezi bahçesinden hareket etti.

Balıkesir Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü İlhan Aslan, projenin aksaksız devam etmesinden dolayı son derece mutlu olduğunu söyledi. Gençlerin yaşadığı heyecan ve mutluluğa ortak olduğunu belirten Aslan, "Proje kapsamında toplam bin 280 öğrenci, ilimizden bu dört ile gidecek. Her dönemde aynı coşkunun yaşanmasını, gençlerimizin gezilerle kendine güvenlerinin artmasını diliyoruz. Ayrıca bu geziler, güzel dostlukların oluşması için iyi bir fırsattır." dedi. Öğrenciler, halk oyunları gösterisinin ardından yolcu edildi.

Proje kapsamında ikinci dönem gezilerinse 4-7 Temmuz 2012 arasında yapılacağı bildirildi. O gezilere kız öğrencilerin katılacağı, 14-24 yaş arası gençlerin kayıtlarının devam ettiği açıklandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber