Korkutan ihbarda güldüren son

BURSA'nın Mudanya İlçesi'nde bazı kişilerin "Denizin üzerinde portakal renkli kıyafeti olan bir kişiyi gördük. Sonra gözden kayboldu"

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 02 Temmuz 2012 21:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ihbarı, arama ve kurtarma ekiplerini alarma geçirdi. Saatlerce süren aramalar sonunda üzerinde 'Zeki Kaptan' yazılı portakal renkli yelek bulundu. Daha sonra 'Zeki Kaptan' adlı tur teknesinin kaptanına ulaşan ekipler, yeleğin görevli bir kişinin olduğunu rüzgardan denize düştüğünü öğrenince rahat nefes aldı.

Mudanya'nın Güzelyalı Mahallesi'nde dün saat 18.30'da, '155 Polis İmdat'a yapılan, "Denizde üzerinde portakal renkli bir kişiyi gördük. Daha sonra gözde kayboldu" ihbarı polisi, Sahil Güvenlik ve Mudanya Belediyesi Arama ve Kurtarma ekiplerini alarma geçirdi. Kısa sürede belirtilen yere giden polisler, zodyak ile Sahil Güvenlik ekipler ise bot ile arama yaparken dalgıçlar ise tüpleriyle denize daldı. Sahilde toplanan yüzlerce kişi de merakla arama çalışmalarını takip etti.

Poyrazın neden olduğu dalga nedeniyle arama çalışması yapmakta zorluk çeken ekipler saat 19.30 sıralarında denizde üzerinde 'Zeki Kaptan' yazılı portakal renkli yelek buldular.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber