6. Şehirler ve Kültürler Kaynaşması, farklı kültürleri buluşturdu

Kocaeli Darıca Belediyesi Başkanı Şükrü Karabacak, ilçede düzenlenen 6. Şehirler ve Kültürler Kaynaşması ile farklı kültürden insanların birbirlerini daha iyi tanıdıklarını söyledi. Karabacak, ?Ülkemizin birliğine beraberliğine çok büyük katkısı olan bir çalışma. Büyük bir kaynaşma var.? dedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Temmuz 2012 11:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Darıca'da düzenlenen 6. Şehirler ve Kültürler Kaynaşması'na Kocaeli Vali Yardımcısı Mustafa Ali Sözen, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca Belediyesi Başkanı Şükrü Karabacak ve Darıca Kaymakamı Osman Ateş katıldı. Darıca sahilinde bulunan Gönül Birliği Kapısı`nın önüne kurulan sahnede ilk olarak Ali Cihan konser verdi.

Darıca Belediye Başkanı Karabacak, kültür etkinliğine katılan dernek başkanlarına plaket takdim etti. Protokol, vinçle sahneye indirilen dondurmadan yedi. Yapılan konuşmaların ardından sahneye pop müziğin sevilen ismi Mustafa Ceceli çıktı.

Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikte söz konusu programları düzenlediklerini kaydeden Karabacak, ?Onlar da etkinliklerde yer alıyor, sadece belediyenin düzenlediği bir etkinlik olarak değerlendirmemek gerekiyor. Biz burada stantların sahnenin hazırlanmasında öncülük ediyoruz. Ortamın hazırlanmasını sağlıyoruz. Biz il derneklerimiz ve yöneticileri ile birlikte her akşam Darıca sahilinde yüzlerce insanımızla birlikte hafta içi de dahil 1 ay boyunca etkinliğimizi düzenledik. 1 ay boyunca 600 bin kişinin buraya geldiğini tespit etmiş durumdayız.? şeklinde konuştu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise etkinlikleri düzenleyenlere teşekkür etti. Darıca halkına ?Bütün güzellikler sizin için' diyen Karaosmanoğlu, ?Güzel insanlar güzel şeylere layıktır. Biz kentimizi dünyanın en güzel kenti en medeni kenti için bütün zorluklara rağmen gece gündüz çalışıyoruz.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber