Ülker: Bütün kurumlarda yetkili sendika olmamızı çekemiyorlar

Sağlık-Sen Manisa Şube Başkanı Yüksel Ülker, Sağlık-Sen'in il genelinde sağlık ve sosyal hizmet alanlarındaki bütün kurumlarda yetkili sendika olmaya hak kazanmasını çekemeyenler olduğunu iddia etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Temmuz 2012 13:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ülker, ?Sağlık-Sen'in elde ettiği bu başarı ve bütün kurumlarda yetkili sendika olmaya hak kazanması, anamızın ak sütü gibi helâldir.? dedi.

Sendika binasında bir basın toplantısı düzenleyen Ülker, Sağlık-Sen'in Manisa genelinde sağlık ve sosyal hizmet alanlarındaki bütün kurumlarda yetkili sendika olmaya hak kazandığını hatırlattı. Ülker, 15 Haziran 2012 itibariyle belirlenen yetki sürecinde Sağlık-Sen'in Sağlık İl Müdürlüğü'nde 308, kamu hastanelerinde 2 bin 357, Halk Sağlığı Müdürlüğü'nde 561, Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi'nde 308, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nde de 69 kamu çalışanının üyeliğiyle toplam 3 bin 603 üye sayısına ulaştığını bildirdi. Böylelikle geçen yıl 2 bin 525 olan üye sayısının yüzde 42 arttığını kaydetti.

Manisa'da da bütün kurumlarda yetkiye ulaşan en büyük sendika olduklarını söyleyen Şube Başkanı Ülker, buna karşılık hizmet kolundaki diğer sendikalardan Kamu-Sen'e bağlı sendikanın toplamda bin 916, KESK'e bağlı olanın da 465 üyede kaldığını ifade etti. Bu başarının üyelerin alınterinin karşılığı olduğunu belirten Yüksel Ülker, ?Bu başarıya karşı mesnetsiz ve seviyesiz bir şekilde saldırıda bulunmak, kimsenin haddine değildir. Kendilerini özeleştiriye tâbi tutma kültüründen yoksun, başarısızlıklarını hedef saptırarak örtbas etmeye çalışanlar, bizlerin başarısına gölge düşürmeye çalışanlar, dün olduğu gibi bugün de milletimiz nezdinde hiçbir karşılık bulamamışlardır. Bu beyaz sayfaya sözüm ona siyah bir nokta koymaya çalışanlar, o nokta kadar bile bizim çalışma ve hizmet etme azmimizi gölgeleyemeyeceklerdir.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber