Vali Cerrah: Çocuklarımız daha modern sınıflarda eğitim görecek

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, yapılan yeni binalarla öğrencilerin önümüzdeki eğitim öğretim yılında daha modern sınıflarda eğitim alacaklarını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Temmuz 2012 15:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vali Cerrah, Bahçe ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Kenan Evren Paşa İlköğretim Okulu bahçesine yapılacak 16 derslikli ek binanın temelini atan Cerrah, yüzme havuzunun açılışını yaptı, endüstri meslek lisesinde yaptırılan konferans salonunu gezdi.

Temel atma töreninde konuşan Vali Cerrah, okula daha önce yaptığı ziyarette, öğrencilerin konteynırda eğitim gördüklerini ve kendisinden yeni bir bina istediklerini hatırlattı. Vali Cerrah, ?Çocuklarımızın konteynırda eğitim aldığını gördüğümde içim parçalandı. 21. yüzyılda öğrencilerimizin bu şartlarda eğitim görmeleri kabul edilemez. Bu nedenle okulumuza acil olarak 16 derslikli bir ek bina yapma kararı aldık. Binamızın inşaatı süratle devam ediyor. İnşallah önümüzdeki eğitim öğretim yılına yetişecek ve çocuklarımız yeni eğitim yılına daha modern sınıflarda başlayacak.? diye konuştu.

Bahçe Endüstri Meslek Lisesi'nde yaptırılan konferans salonunda da incelemelerde bulunan Vali Celalettin Cerrah, okulların sınıflarının yanı sıra sosyal bölümlerinin de en modern şekilde düzenlenmesinin eğitim açısından oldukça önemli olduğunu vurguladı.

Bahçe Spor Kulübü Sosyal Tesisleri Yüzme Havuzu'nun açılışını yapan Vali Cerrah, diğer spor dallarında başarılı olmalarına rağmen yüzme istenilen seviyeye ulaşılamadığını kaydetti. Vali Cerrah, ?İnşallah çocuklarımız burada alacakları eğitimle yüzme dalında önemli başarılar elde ederler. Avrupa ve dünya şampiyonalarında alacakları derecelerle ülkemizin adını duyururlar, bayrağımızı dalgalandırırlar.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber