Belediye, parklarda çalışan işçiler için teşekkür yemeği düzenledi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür yemeği verdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Temmuz 2012 13:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Var olan birlik ve beraberliği pekiştirmeyi amaçlayan programda, yapılacak olan çalışmalarda olası iş kazalarının yaşanmaması niyetiyle de mevlit okutuldu.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü şantiyesinde çalışanlar için organize edilen yemekte konuşan Tütüncü, ilçeye kazandırdıkları kalıcı eserlerde, bürokratlarının ve işçilerin alın teri olduğunu söyledi. İşçilerin 3 yılda 1 milyon 255 bin metrekare yeşil alanda 95 yeni park, 55 adet de park tadilatı gerçekleştirdiğini hatırlatan Tütüncü, birlik ve beraberlik içerisinde millet için güzel hizmetler üretmeye devam edeceklerini söyledi. Kepez halkına karşı hizmet borçları olduğuna işaret eden Tütüncü, görevdeki 3 yıllık sürede ve önceki dönemlerde ilçe için akıttıkları alın teri ve ortaya koydukları hizmet performanslarından dolayı Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür etti.

Park ve Bahçeler Müdürü Sebahat Adanır da personele gösterdiği ilgi ve ilçeye kazandırdığı eserler için Kepez Belediye Başkanı Tütüncü'ye teşekkür plaketi takdim etti. Yemek programı Başkan Tütüncü'nün çalışanlarla hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

Programa Tütüncü'nün yanı sıra, Başkan Yardımcısı Mesut Kocagöz, İl Genel Meclis Üyesi Ramazan Feten, birim müdürleri ile park ve bahçeler personeli katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber