CHP'li belediye başkanı, milletvekili olmak için Senegalli heyetten dua istedi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bu yıl 19.su gerçekleştirilecek festival kapsamında Senegal Halk Oyunları ekibi ile birlikte Refisque kenti delegasyonu, Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ı ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Temmuz 2012 13:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ziyarette delegasyon başkanı ve Refisque Metropolü Başkan Yardımcısı, Belediye Meclis Üyesi ve Yerel İşler Komisyonu Başkanı Amadou Thiam Diaw ve metropolün Kültür İşleri Yöneticisi Mame Birane Diouf da hazır bulundu. İki ülke arasında ziyaretlerin arttırılmasını isteyen konuklardan Amadou Thiam Diaw, Başkan Posbıyık'ın da uzun süre makamda kalması için dua ettiklerini söyledi. Başkan Posbıyık'ın ise milletvekili olması için dua istemesi üzerine Amadou Thiam Diaw dua ettikten sonra Fatiha okudu.

Yaklaşık yarım saat süren ziyarette Refisque Heyeti'ne başkanlık eden Amadou Thiam Diaw, ?Biz, sevdiğimiz ve her zaman başarılı olmasını istediğimiz insanlar için Allah'a el açıp dua ederiz. Göreceksiniz bu duamdan sonra siz yine başkan olacaksınız. Hatta milletvekili seçilip kentinizi Meclis'te temsil edecek sonra da bakan olacaksınız.? dedi. Diaw'ın bu samimi duygularına teşekkür eden Başkan Posbıyık da, Refisque Metropolü Başkan Yardımcısı ve Belediye Meclis Üyesi Diaw'a teşekkür etti.

Ziyaretin sonunda Diaw, Başkan Posbıyık'a, Senegal kültürünü temsil eden çeşitli hediyelerle Başkan Posbıyık'ın bir tablosunu hediye etti. Başkan Posbıyık da konuklarına festivale özgü ve Karadeniz Ereğli'nin sembolü olan hediyeler sundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber