Burun kırana 9 koruyana 5 yıl hapis istendi

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 06 Temmuz 2012 08:00, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01

Bağcılar Halit Ziya Uşaklıgil İlköğretim Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Necdet Korkmaz'a (44) muştayla saldıran Erdem Fidan'a (26) 9 yıl, saldırıya karşı koyan öğretmene 5 yıla kadar hapis istendi

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı iddianamesinde, 17 Mayıs'ta okula kot pantolonla gelen 8'inci sınıf öğrencisi N.U.'yu sınıfa almayan nöbetçi öğretmen Korkmaz'ın, bir süre sonra odasında, öğrencinin dayısı Erdem Fidan'ın muştalı saldırısına uğradığı yer aldı. Burnu kırılan ve kaşı açılan öğretmen Korkmaz da, Fidan'ın üzerine saldırdı, ikilinin birlikte üzerine düştükleri koltuk kırıldı.

İlk dava burnu kırılan ve kaşı yarılan öğretmen Necdet Korkmaz'a açıldı. Korkmaz'ın ?Kasten yaralama? suçundan 5 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi. Bir hafta sonra ise Erdem Fidan'a ?Ağırlaşmış yaralama? suçundan 9 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

İlk dava öğretmene

Diğer öğretmenlerin araya girmesiyle Fidan etkisiz hale getirilirken, hastaneye kaldırılan Korkmaz bir gün sonra taburcu edildi. İkili birbirlerinden şikâyetçi oldu. Erdem Fidan, ifadesi sonrası nöbetçi mahkemede tutuklandı. Savcılık iki şikâyet için iki ayrı soruşturma yürüttü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber