Cesedi bulunan Mustafa Gazel, emanet arabayı selden kurtarmak isterken öldü

Samsun'daki selde kaybolan 47 yaşındaki Mustafa Gazel'in aracının bulunmasının ardından cesedine de ulaşılmasıyla felakette hayatını kaybedenlerin sayısı 11'e yükseldi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Temmuz 2012 16:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kayıp olarak olayın olduğu günden bu zamana kadar aranan Mustafa Gazel'in içinde bulunduğu araç bir gün önce Mert Irmağı'nda bulunmuştu. Yakınlarının Mert Irmağı kenarında adeta nöbet tutarak bekledikleri acı haber öğlen saatlerinde geldi. Kaporta ustası olarak çalışan Mustafa Gazel komşularının ifadesine göre emanet olarak aldığı aracı kurtarmak için canından olduğunu söyledi. Araçta iki kişi olduklarını söyleyen görgü şahitleri aracın yolcu koltuğunda oturan kişinin araçtan atlayarak kurtulduğunu, Mustafa Gazel'in ise atlamak yerine emanet arabayı selden kurtarmak için mücadele ettiği sırada sele kapıldığını anlattı.

Yakınları Gazel'in bir arkadaşıyla birlikte taşkının olduğu gece sağanak şeklinde yağan yağmurda ıslanmamak için müşterisine ait arabayla Gaziosmanpaşa Mahalesi'ndeki evine döndüğünü belirtti. Evinin sokağına girdiğinde sel suyuna kapılan araçtan yanında bulunan arkadaşı atlayıp kurtulurken Gazel araçla birlikte sel sularına kapıldı.

Olayı an ve an gören komşulardan Ahmet Yıldız olay anını şöyle anlattı: ?Ben üçüncü kattaki evimin balkonundaydım. Mustafa Gazel ve yanındaki arkadaşının içinde bulunduğu arkası açık kamyoneti sürüklenirken gördüm. Araç evin duvarına çarptı. O sırada yolcu koltuğundaki kişi araçtan atladı ve yüzerek kaçtı. Arkadaşı, ?Mustafa araçtan atla' diye bağırdı. Aracın lambaları yanıyordu Mustafa aracın içinde kaldı.?

Mert Irmağı kenarında günlerdir kardeşinin cesedinin çıkmasını gözyaşları içerisinde bekleyen abla Muhsine Kara, ?Kardeşimi evinin önünde sel aldı, aşağıya doğru götürdü sel. Kardeşim arabanın içindeydi, araç bulundu, kardeşim yoktu.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber