Sevdanın yüzü güldü

Omurga eğriliği (Skolyoz) tedavisi gören 10 yaşındaki Sevda Korol'un tedavi masrafları Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Temmuz 2012 18:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tedavisi ile sağlığına kavuşmaya başlayan Sevda, Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Dr. Osman Poyraz ve Şube Müdürü Mücahit Aslan'ı ziyaret ederek teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşların dertlerine derman olmaya devam ediyor. Skolyoz hastalığı ile boğuşan 10 yaşındaki Sevda Korol da bu isimlerden birisi. Omurganın göğüs veya bel bölgelerinin yana doğru eğriliği olarak bilinen Skolyoz hastalığı tedavisi gören Sevda'nın tedavi masrafları Büyükşehir tarafından karşılandı. Sevda'nın ailesi yapılan yardımla çocuklarının sağlığına kavuşması için gereken ameliyatı yaptırdı.

Büyükşehir Belediyesi'nin sağladığı yardımla sağlığına kavuşan Sevda, önceki gün Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Osman Poyraz'ı ziyaret etti. Daire Başkanı Dr. Poyraz'a teşekkür eden Sevda, çok mutlu olduğunu ifade etti. Sevda'nın ailesi, kızları için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını Büyükşehir Belediyesi'nin yardımı ile çocuklarını sağlığına kavuşacağını ifade etti. Ziyarette Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Mücahit Aslan da bulundu.

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Dr. Osman Poyraz ihtiyaç sahiplerinin tespitine yönelik çalışmalarla birçok aileye ulaşabildiklerini açıkladı. Dr. Poyraz, Sevda'nın sağlığına kavuşması için ailesinin karşılayamadığı tedavi masraflarını karşıladıklarını kaydederek, ?İnşallah Sevda sağlığına kavuşur. Şu anda çok iyi durumda. Bundan sonraki süreçte daha iyi olacağına inanıyorum? dedi.

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde 2004 yılından itibaren 33 bin 903 ailenin evine kadar gidildi. Bu tespit çalışmaları ile yaklaşık 283 bin 141 yardım hizmeti gerçekleştirilerek ihtiyaç sahiplerinin yüzlerinin gülmesi sağlandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber