Şehir Hatları'ndan yeni vapur seferleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Hatları A.Ş köprü çalışmaları nedeniyle yoğunlaşan İstanbul trafiğini azaltmak ve toplu taşımanın özendirilmesi amacıyla Kabataş-Küçüksu-Beykoz arasında vapur seferleri başlatıyor. Yeni seferler sabah ve akşam saatleri arasında, boğaz geçişinde yeni bir alternatif oluşturacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Temmuz 2012 21:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul'un kent içi deniz ulaşımını sağlayan Şehir Hatları, Kabataş-Küçüksu-Beykoz seferlerini başlatıyor. Seferler 9 Temmuz â?" 16 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek ve talebe bağlı olarak tarifeli hale getirilecek.

Şehir Hatları, Kabataş- Küçüks -Beykoz seferlerini, trafik yoğunluğunun üst seviyede yaşandığı sabah ve akşam saatlerinde gerçekleştirecek. Yeni uygulama Kabataş, Ortaköy, Beşiktaş bölgesindeki iş merkezlerinde çalışanlar için alternatif geçiş sağlayacak. Boğaz hattına entegre edilen Kabataş - Küçüksu- Beykoz seferleri hafta içi her gün düzenlenecek.

Yeni seferler ile iki yaka arasındaki geçişlerde deniz ulaşımının artması ve toplu taşımanın özendirilmesi hedefleniyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber