Alkollü bayan sürücü, geride gözü yaşlı eş ve çocuk bıraktı

Alkollü olduğu iddia edilen bayan sürücünün kullandığı aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden Gaziantep Özel Safa Dershanesi'nde matematik öğretmeni olarak görev yapan İbrahim Çiloğlu, ardında acılı bir aile bıraktı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Temmuz 2012 15:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

6 yaşında bir kızı olan ve eşi de edebiyat öğretmenliği yapan Çiloğlu'nun Gaziantep'te göreve bir yıl önce başladığı öğrenildi. Çiloğlu'nun ailesi, 88,3 promil alkollü olduğu tespit edilen sürücünün tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına tepki gösterdi.

Güneykent Mahallesi'nde geçtiğimiz gün meydana gelen kazada, Müzeyyen H. yönetimindeki 27 BU 336 plakalı otomobil, hızla döndüğü virajda direksiyon hakimiyetini kaybedince kaldırımda otobüs durağında bekleyen İbrahim Çiloğlu'na çarpmıştı. Çarpmanın ardından takla atmaya başlayan otomobil, yol kenarındaki boş araziye düşmüş, İbrahim Çiloğlu da olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Kazanın ardından, bayan sürücü Müzeyyen H.'nin 88.3 promil alkollü olduğu tespit edildi. Sürücü, ifadesinde alkollü olduğu iddialarını yalanlarken, sabah evde enerji içeceği kullandığını söyledi. Bayan sürücü aynı zamanda olayın yaşandığı andaki hızının 40 kilometre olduğunu, karşısına araç çıkınca da direksiyonu kıvırdığını, rögar kapağına çarpınca hakimiyetini kaybettiğini belirtti. Ancak, olayın görgü tanıkları aracın 40 kilometre hızda olmasının ve o hızla gidecek aracın 4 takla atmasının mümkün olmayacağını dile getirdi. Çarptığı öğretmen Çiloğlu'nu görmediğini de ifadesinde bildiren Müzeyyen H. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Çiloğlu'nun acılı ailesi serbest bırakılma kararına tepki göstererek, olayla ilgili hukuki işlemleri başlattı.

Henüz 33 yaşında olan matematik öğretmeni Çiloğlu ise ardında gözü yaşlı eşi Elif ve 6 yaşındaki kızı Fatma Sena'yı bıraktı. Çiloğlu'nun edebiyat öğretmeni olan eşiyle birlikte daha önce görev yaptıkları Malatya'dan Gaziantep'e geçtiğimiz sene geldikleri öğrenildi. Olayın yaşandığı gün matematik öğretmeninin kız kardeşinin ders notlarını vermek üzere, ailesinin evine gitmek için durağa çıktığı belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber