Kayıp Alman'ın kocası Rene Kramer, aramaları yetersiz buldu

Antalya'nın Alanya ilçesinde rafting yaparken botun alabora olması sonucu kaybolan Alman turist 50 yaşındaki Kerstin Kramer'in kocası Rene Kramer, bölgede yapılan aramaları yetersiz bulduğunu açıkladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Temmuz 2012 20:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Okurcalar beldesinde Alara Çayı'nın Kocadöllük mevkiinde 4 gün önce botun alabora olması sonucu 7 turist yüzerek kıyıya ulaşırken Kerstin Kramer kaybolmuştu. Bölgede, jandarma tarafından yapılan arama çalışmaları sürüyor. Suyun debisinin yüksek olmasından dolayı Kertsin Kramer'in düştüğü 13 metre derinliğindeki çukura dalgıçlar ulaşamadı. Çayın diğer bölümlerinde ise dalgıçlar su altında, jandarma ise su üzerinde dürbünle aramaya çalışması yaptı. Dün akşam saatlerinde botun alabora olduğu bölgeye yakın bir noktada Kramer'e ait olduğu sanılan bir tişört bulunduğu öğrenildi.

Almanya'dan bu sabah saat 11.00'da Antalya Havalimanı'na inen Kertsin Kramer'in kocası Rene Kramer, kızı ve 2 yeğeni olay bölgesine geldi. Eşini düştüğü yeri ve arama çalışmalarını yerinde görmek için geldiğini söyleyen Rene Kramer, ?Arama çalışmaları yetersiz. Eşimin hala hayatta olabileceğine inanıyorum. Aramanın ciddiyeti açısından en azından havadan özel kameralarla donatılmış bir helikopterle arama çalışması yapılması gerekiyordu.? dedi.

Kertsin Kramer'in bulunmaması halinde yarın su altı aramaları konusunda uzman 15 kişilik özel bir ekibin de bölgeye geleceği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber