Başkan Baysan'dan yerel Rap Grubu'na destek

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 2001 yılında kurulan yerel müzik gruplarından ?Alan 59', müzikal kariyerinin 10. yılı münasebetiyle yeni albüm çıkardı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Temmuz 2012 13:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Grup üyeleri yeni albüm tanıtımı ve destek için Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı ziyaret etti. ?Prestij' adlı yeni albüm çalışmasının tanıtımını ?Alan 59 Grubu'nun üyeleri, Mehmet Atan ve Hüseyin Özkan, Başkan Baysan'a yeni albümlerini takdim etti. Alan 59 Grubu'nun üyelerini tebrik eden Başkan Baysan, klip çekimi konusunda gerekli desteği vereceğini belirtti.

Grup üyelerinden Mehmet Atan ?Grubumuzu 2001 yılında kurduk. İlk olarak 2007 yılında ?Geçmişin Bedeli' isimli albümümüzü yayınladık. Son albümümüz ?Prestij' için klip çekeceğiz. Yeni albümümüzle sesimizi daha geniş kitlelere duyurmak ve Türkiye çapında çalışmalar ortaya koymayı hedefliyoruz,? dedi. Grubun diğer üyesi Hüseyin Özkan ise ?'Yeni albümümüzde 20 şarkı yer alıyor. Yaklaşık 10 yıldır Edirne, Tekirdağ, Kırklareli, İstanbul ve ilçelerinde sahneye çıktık. Bu güne kadar kültür ve sanat festivalleri, okulların yılsonu etkinliklerinde sahne aldık. Daha geniş kitlelere sesimizi duyurmak istiyoruz.'' açıklamasını yaptı.

Halen özel sektörde çalışan ?Alan 59 Grubu'nun üyeleri, müzik çalışmalarının yanı sıra her hafta pazartesi günleri Çorlu Fm'de program yaparak müzikseverlerle buluşuyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber