600 çocuk, gönlünce eğlenecek

Adana'da 600 öğrenci 'Sevgiye Uzanan Eller' projesi yaz etkinlikleri kapsamında eğlence merkezinde gönüllerince bir gün yaşayacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Temmuz 2012 14:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Öğrenciler hafta boyunca 60 kişilik gruplar halinde merkeze gelecek.

Vali Yardımcısı Halis Arıkan, Sosyal Destek Projesi kapsamında göç alan mahallelerde uygulamaya konulan proje kapsamında 600 öğrencinin hafta boyunca Baraj yolu ile Turgut Özal Bulvarı'ndaki Gökkuşağı eğlence merkezinde gönüllerince bir gün yaşayacaklarını söyledi.

Çocukların her şeyin en güzeline layık olduklarını kaydeden Arıkan, yaz etkinlikleri kapsamında çeşitli spor branşlarında eğitim verildiğini de bildirdi. Yaz tatilinde öğrencilere su parkında eğlenme ve ailelerinden izin alınması halinde Bursa veya Kütahya gezisi yaptırmayı planladıklarını anlatan Arıkan'a öğrenciler sevgi gösterisinde bulundu. Çocuklarla tek tek ilgilenen Arıkan, onların oynadığı oyunları izledi.

Eğlence Merkezi Müdürü Ali Çolak ise öğrencileri ağırlamaktan mutlu olduklarını, genellikle simülatörlü bilgisayar oyunlarına ilgi gösterdiklerini bildirdi.

Öğrenciler, gördükleri oyunlar karşısında büyük mutluluk yaşadı. Arkadaşları ile birlikte eğlenmenin keyfini çıkaran öğrenciler, "İlk kez böyle oyuncaklar görüyoruz. Bir kez daha gelmeyi çok isteriz." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber