Elitaş AK Parti'nin son oy oranını açıkladı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Temmuz 2012 13:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, yapılan son anketlerde çıkan oy oranını açıkladı.

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, yapılan son anketlerde AK Parti'nin oy oranının yüzde 53,7'ye yükseldiğini söyledi. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, partisinin Kayseri İl Yönetim Kurulu haftalık olağan toplantısına katılarak, Meclis'in çalışmaları hakkında bilgi verdi. Geçtiğimiz hafta yapılan Kayseri İl Kongresi'nin son derece başarılı geçtiğine dikkat çeken Elitaş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kongredeki coşkudan duyduğu memnuniyeti defalarca dile getirdiğini ve Kayseri İl Teşkilatı'nı kutladığını kaydetti. İl Başkanı Ömer Dengiz ve ekibinin önemli işlere imza attığını belirten Elitaş, "Kayseri teşkilatımız, Türkiye'ye örnek bir teşkilattır. Emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Gündemdeki konular hakkında açıklamalarda bulunan Elitaş, AK Parti'nin her ay düzenli olarak 3 farklı şirkete çeşitli konularda anketler yaptırdığını, bunun sonucunda parti politikalarının halk tarafından nasıl algılandığının ölçüldüğünü söyledi. Elitaş, şöyle dedi: "3 şirketin yaptığı anket birbirini doğrular nitelikte çıkmaktadır. Bu da yaptığımız ve yapacağımız işlerde bize yol gösterici olmaktadır. En son yapılan anketlerde partimizin oy oranının yüzde 53,7'ye yükseldiğini gördük. CHP ve MHP'nin oylarında ise düşüş devam ediyor. Son yıllardaki seçim sonuçları ve anketlerde ortaya çıkan durum, Türk halkının siyaseti okuma konusunda iyice uzmanlaştığını gösteriyor."

"O CANİ İMRALI'DA SAYIN BAHÇELİ İNANMIYORSA, GİDİP BAKSIN"

Elitaş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin terörist başı Öcalan'la ilgili halkın kafasını karıştırmaya çalıştığını, bunun kimseye yarar sağlamayacağını anlatan Elitaş, "O cani İmralı'dadır. Sayın Bahçeli inanmıyorsa, gidip baksın, fotoğraf çektirip dağıtsın. Bu konular üzerinde siyaset yapmak, milletin duygularıyla oynamak, bir partinin genel başkanına yakışmıyor. CHP, MHP ve BDP, birçok konuda maalesef aynı çizgide siyaset yapmaktadırlar." dedi.

"KAYSERİ'DEKİ OYLAR DA ARTIYOR"

AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz ise Türkiye geneline paralel olarak Kayseri'deki oy oranında da önemli artış olduğunu anketler sayesinde öğrendiklerini ifade ederek, "Çok genç, çok dinamik bir teşkilata sahibiz. Milletvekillerimizle, başkanlarımızla ve teşkilat kademelerimizle tek yürek çalışmanın neticelerini alıyoruz." şeklinde konuştu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber