Hastane Caddesi asfaltlanıyor

Asfalt sezonunun başlamasıyla birlikte Adıyaman Belediyesi ekipleri şehrin muhtelif yerlerinde yol asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Belediye'nin altyapısını tamamladığı Hastane Caddesi'nin kuzeyi de asfaltlanıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Temmuz 2012 17:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konu hakkında bir açıklama yapan Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, Hastane Caddesi kuzey bölümünde daha önce yapımı tamamlanan altyapı ve çevre düzenleme çalışmalarının tamamlanmasından sonra asfaltının da yapıldığını söyledi.

Büyükaslan, Hastane Caddesi'nin önemli arterlerden biri olduğunu, birkaç mahallenin ortak kullanım yolu olduğunu belirtti. Büyükaslan, yol üzerindeki altyapıların tamamlanmasından sonra asfaltının da kısa sürede tamamlanacağını ve caddenin çok güzel bir görünüme kavuşacağını söyledi. Başkan Büyükaslan, şöyle dedi:

?Adıyaman şehir merkezinde her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun bir çalışma içerisine girdik. Hastane caddemizdeki çalışmalar kapsamında bazı kısımlarda yol genişletme çalışmalarımız da sürmekte. Bu çalışmalar kapsamında, bölgede bulunan hak sahipleri ile anlaşma sağlandı. Bölgede sıcak asfalt döküm çalışmaları hız kazandı. Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz bölgede asfalt çalışmalarını sürdürmekte. İçme suyu şebekelerinin yanı sıra yağmur suyu kolektörü ve kanalizasyon borularının döşendiği caddemizde, son olarak asfalt dökümünü gerçekleştirerek, caddenin rahat bir nefes almasını sağlayacağız.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber