Gercüş'te kanalizasyon çalışması bitme aşamasına geldi

Gercüş Belediye Başkanı Esat Üner, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın desteği ile yürüttükleri çalışmalar sonucu ilçenin altyapı sorununun biteceğini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Temmuz 2012 14:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kıt olanaklarla hizmet vermeye çalışan Batman Gercüş Belediyesi, ilçenin Garipler ve Lise caddeleri üzerinde bin 650 metrelik kanalizasyon hattı döşedi. Son 8 yıl içerisinde 20 bin metrenin üzerinde kanalizasyon hattı döşediklerini belirten Belediye Başkanı Esat Üner, ?Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçenin çehresinin değişmesi için uğraşıyoruz. Hedefimiz bu yıl içerisinde ilçenin altyapı sorununu çözmek. Temmuz ayında başladığımız hat döşemeleri ile yıl sonuna kadar ilçemizdeki altyapı sorununu bitirmeyi hedefliyoruz.? dedi.

Yaptıkları son çalışmayı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın desteği ile yürüttüklerini belirten Üner, ?Kanalizasyon hattı döşeme işinde sona geldik. Şu ana kadar bin 350 metrelik 200'lük kanalizasyon borusu döşeme etabını tamamladık. Geriye sadece 300 metrelik bir etap kaldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bize 45 gün yapım süresi tanımıştı. Biz ise bu çalışmayı bir ay gibi kısa bir zamanda ve planlanandan çok önce tamamlayacağız.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber