İlçe Emniyet Müdürü Gündoğmuş, Manavgat'a veda etti

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü emrine atanan Manavgat Emniyet Müdürü Alper Tunga Gündoğmuş onuruna veda yemeği düzenledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Temmuz 2012 14:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Veda yemeğinde MATSO Başkanı Dr. Şükrü Vural ve MATSO Meclis Başkanı Selçuk Senirli, İlçe Emniyet Müdürü Gündoğmuş'a görev yaptığı süre içinde Manavgat'a yaptığı katkıları için teşekkür plaketi takdim etti.

Şükrü Vural, Gündoğmuş'un görev yaptığı süre içinde Manavgat'ta başarılı çalışmalara imza attığını kaydetti.

Alper Tunga Gündoğmuş ise görev yaptığı süre içinde Manavgat halkının kendisine yakın ilgi gösterdiğini bu yakın ilgi ve alakayı hiç zaman unutmayacağını söyledi. Manavgat'ta görevinin sona erdiğini anlatan Gündoğmuş, "Bizler devlet hizmetinde ve emrinde olan insanlarız. Manavgat'taki görevimiz sona erdi. Manavgat'ın emniyeti, güvenliği, huzuru adına var gücümüzle çalıştık. Bu çalışmalar yapılırken Manavgat'ın desteği hep yanımızda oldu. Bu hususta herkese ve her kuruma yardımlarından, desteklerinden ötürü teşekkürlerimi sunuyorum. Memleketin bir başka köşesinde yine memleket için çalışacağız. Sizleri, Manavgat'ı unutmayacağız." dedi.

3 yıldır Manavgat'ta gören yapan Gündoğmuş'un yerine Antalya İl Emniyet Müdürlüğü İkmal Şube Müdürü İsmail Taşkıran atandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber