Ankara'da tedavi gören Yemenli hastalara moral gezisi

Türkiye'de tedavi gören Yemenli hastalar, Ankara turunda moral buldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Temmuz 2012 10:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen kent turları kapsamında Yemen'deki halk ayaklanmalarında yaralanan ve Başkent'te tedavi gören hastalar Ankara'yı gezdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından, tedavi gördükleri Yenimahalle Devlet Hastanesi'nden alınan misafir hastaların ilk durağı Anıtkabir oldu. Burada yapılan saygı duruşunun ardından Yemenli grup, müze bölümünü gezdi. Gezinin ikinci durağı olarak Hacı Bayram Camisi'ne giden Yemenliler, tarihi camiyi hayranlıkla gezdi. Grubun bir sonraki gezi noktası Mogan Parkı'ydı. Ankara'nın en gözde mekânlarından biri olan Mogan Park'ında yöresel oyunlarını sergileyen grup üyeleri, sohbet edip ilahi ve marş söyledi. Yemenliler Park'ın doğal güzellikleri içerisinde bol bol resim çektirmeyi de ihmal etmedi. Hayvanat Bahçesi'ni de ziyaret eden grup, günün sonunda tedavilerinin devamı için yeniden Yenimahalle Devlet Hastanesi'ne döndü. Yemenli hastalar, geziden çok memnun kaldıklarını, moral bulduklarını, Türkiye Devletine ve Türk halkına minnet borçlu olduklarını ifade etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e teşekkür eden Yemenli grup üyeleri, gezi boyunca kendileri ile ilgilenen belediye personeline de minnettar olduklarını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber