Kocamı aldattım

Eşini aldatan kadın ölü bulundu,,, Fethiye'de ?Ben kocamı aldattım çok pişmanım intihar edeceğim? yazılı not bırakan kadın Fethiye Kalesi'ndeki çam ağaçlarının arasında ölmüş vaziyette bulundu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Temmuz 2012 12:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Evli bir çocuk annesi kadının bu notu bırakmasının ardından kocası tarafından polise eşinin kaybolduğunu bildirdiği ve arandığı ortaya çıktı. Cumhuriyet Savcısı şüpheli ölüm olayının geniş çaplı araştırırken 27 yaşındaki genç kadının cesedi İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

İddialara göre; Fethiyeli aşçı D.Ö il 7 yıllık evli olan Z.Ö (27) isimli kadın Fethiye'nin Kesikkapı Mahallesi 79. Sokak'ta Fethiye Kalesi yakınında akşam saatlerinde ölü bulundu.

?EŞİ İNTİHAR NOTU İLE POLİSE BAŞVURDU?

Fethiye Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilk incelemede cesedin intihar edeceği şeklinde not bırakan bir çocuk annesi Z.Ö.'ye ait olduğunu tespit etti. Fethiye Cumhuriyet Savcılığı, polis ekipleri ile olay yeri inceleme ekipleri, tahkikatı genişletip, çevrede geniş çaplı inceleme yaptılar. Olay yerinden Z.Ö.'nün ölümü ile ilgili delil topladılar.

EŞİ TELEFONLA MESAJLAŞIRKEN YAKALADI

Şüpheli şekilde ölü bulunan Z.Ö.'nün bilgisayar ve cep telefonu ile bazı erkeklerle mesajlaşmasını eşi D.Ö.'nün yakaladığı, cep telefonu ve bilgisayarına el koyduğu, bu yüzden de tartıştıkları iddia edildi. Z.Ö.'nün Ölüdeniz'de aşçılık yapan eşi D.Ö.'yü son kez telefonla arayıp, eve çağırdığı, D.Ö.'nün eve geldiğinde eşini bulamadığı, eşinin bıraktığı ?Ben kocamı aldattım. Çok pişmanım, intihar edeceğim' yazılı not bıraktığını gördü. Bu notu alan D.Ö., eşinin kaybolduğunu ve bir an önce bulunması gerektiğini polise bildirdi.

Eşinin bıraktığı notu da polise teslim eden D.Ö., eşinin gidebileceği yerleri aramasına rağmen ulaşamadı. Polis ve D.Ö., gün boyu Z.Ö.'yü aradı. Akşam saatlerinde Fethiye Kalesi'nin hemen alt kısmında, çamlar arasında bir kadın cesedi bulunduğu ihbarı geldi. Polis ekipleri, gittiğinde Z.Ö.'nün cansız bedeni ile karşılaştılar. Z.Ö.'nün cesedi Fethiye Devlet Hastanesi Morgu'na getirildi. Burada yapılan ön incelemenin ardından geniş çaplı inceleme ve araştırma için ceset İzmir Adli Tıp'a gönderildi. Olayla ilgili tahkikatın sürdürüldüğü bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber