Alanya'da fuhuş operasyonu

Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen fuhuş operasyonunda yabancı uyruklu oldukları tespit edilen 5 kadın yakalandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Temmuz 2012 14:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Keykubat Caddesi'nde meydana gelen olayda trafikte seyir halinden olan bir vatandaşın 07 NSZ 67 plakalı minibüste 5 kadın ile 2 erkeğin bulunduğunu, durumlarının şüpheli olduğunu Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne bildirdi. Kontrol noktasından durmayan minibüs kısa süre sonra Obagöl Mahallesi'nde durduruldu. Yapılan kontrolde sürücü Abdullah B. (37), Musa B. (42) ile Gürcistan uyruklu Anna M. (36), Türkmaninstan uyruklu Akeksandra U. (32), Maysa G. (42), Suray H. (33) ve Kırgızistan uyruklu Rozıkhan S. (33) gözaltına alındı.

Asayiş Büro Amirliği'nde bilgisine başvurulan Musa B., ifadesinin ardından serbest bırakılırken daha öncede ?fuhşa teşvik ve aracılık etmek suçundan' sabıkası bulunan Abdullah B. sorgusunun ardından tutuklandı.

Abdullah B., sorgusunda araçtaki kadınları tanımadığını otostop yaptıkları için minibüse aldığını uzun zaman önce kadın ticaretini bıraktığını belirtti. Kadınlar ise sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Büro Amirliği'ne teslim edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber