SBS il birincisi Boyabat Yıldız Koleji'nden

Sinop'un Boyabat ilçesinde Özel Yıldız Koleji, Seviye Belirleme Sınavı(SBS)'nda il birincisini çıkardı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Temmuz 2012 15:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

2012 SBS sonuçlarına göre Boyabat Yıldız Koleji öğrencisi Beyzanur Dağcı, 495.075 puanla hem Boyabat hem de Sinop il birincisi oldu. Dağcı ayrıca aynı puanla Türkiye 673.'lüğünü elde etti. Aynı okuldan Ecem Çapkın 490.473 puanla Boyabat ikincisi geldi. Yıldız Koleji, 417.468 puan ortalaması ile ilçenin en başarılı okulu oldu.

Okul müdürü Erdoğan Çivici, kolejin Boyabat'taki eğitim seviyesinin yükselmesinde önemli bir katkı yaptığını söyledi. Çivici, ??Öğrencilerin başarılı olmalarında emeği geçen öğretmen, veli ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Elde edilen başarı tesadüf değil, bir emeğin ve gayretin ürünüdür. Başarılarımız bundan böyle devam edecektir.'' dedi.

Başarılı olan öğrenciler Kaymakam Ünal Çakıcı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Muslu'yu ziyaret ederek başarılarını paylaştı. Ülkenin gelişmesinde ve ilerlemesinde başarılı insanlara büyük görev ve sorumlulukların düştüğünü ifade eden Kaymakam Ünal Çakıcı, SBS'de başarılı olan öğrencileri tebrik etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Muslu da, kolejin açıldığından beri ilçedeki eğitim seviyesine kalite getirdiğini belirterek, okulun ve öğrencilerin başarılarının devamını diledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber